Welcome Guest Search | Active Topics | Log In | Register

Repairing sensor control board (issue 52) Options
NathanR
#1 Posted : 11 October 2021 13:48:15

Rank: Beginner Level 2

Groups: Registered

Joined: 26/02/2021
Posts: 14
Points: 45
Hi all,

I had a slight mishap with the sensor control board, when I tried to unplug one of the cables after testing, I pulled the plastic socket straight off the board! The two metal wires are still ok, apparently undamaged, and firmly soldered to the circuit board.

I've tried slotting the connector's socket back onto the board, it looks ok - can someone just confirm I got it the right way round?

Thanks!
Nathan
File Attachment(s):
01 Broken socket.jpg (557kb) downloaded 17 time(s).
02 Repaired Socket.jpg (391kb) downloaded 17 time(s).
darbyvet
#2 Posted : 11 October 2021 22:15:26

Rank: Super-Elite
Publisher Medal: Featured Build of the MonthActive Service Medal: 500 post active service MedalPurple Medal: Super active service medal for 1000 postsBuild-Diary Medal: Build-Diary Medal of HonourRed Medal: Red Medal
Groups: Moderator, Tech Support, Technical Support, Registered, Forum Support Team, Forum Support USA, Global Forum Support, Global Forum Support Team

Joined: 17/12/2013
Posts: 3,949
Points: 11,872
Location: NY, USA
that looks correct.
Carl
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF | YAF © 2003-2009, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.088 seconds.
DeAgostini