Welcome Guest Search | Active Topics | Log In | Register

Stage 38 - The Curcuut Boards Options
Dave the tank
#1 Posted : 04 August 2019 15:33:11

Rank: Newbie

Groups: Registered

Joined: 01/08/2019
Posts: 3
Points: 9
Location: Oxfordshire
Hi all,
Having purchased the model in full the kit arrived in a very large box. All was well but I had two stage 38 and a note saying a replacement stage 38 was enclosed and to be used. However said note was not attached to either stage package nor was a reason given. Can anyone advise the reason for the replacement as both packages look the same to me. I will say that one of packages does not contain the warning children.
Look forward to hearing from someone.
Dave the tank.
birdaj2
#2 Posted : 04 August 2019 16:08:04

Rank: Super-Elite

Build-Diary Medal: Build-Diary Medal of HonourActive Service Medal: 500 post active service MedalPurple Medal: Super active service medal for 1000 postsRed Medal: Red MedalTurquoise Medal: Turquoise Medal for model making know-how contribution
Groups: Registered

Joined: 31/05/2010
Posts: 4,809
Points: 14,479
Location: Wiltshire
On the circuit boards is there a label or any printing on the board with a version or revision number?

If there is that might be a good starting point as to which needs using.

Tony
Happy Modelling

Project: USS Constitution - subscription complete.
Project: Porsche 911 - subscribed to the 24 month option. Project: Jaguar - E type
Project: Harley Davidson Fat boy. Project: Lam. Countach
Project: 1:200 Bismarck (hachette). Project: James Bond DB5 (eaglemoss)
admin
#3 Posted : 04 August 2019 16:31:40
Rank: Administration


Groups: Administrator, Administrators

Joined: 24/08/2009
Posts: 852
Points: 2,704
Hi,

Attached is a picture from a member of the German Forum support team, Levelord. It shows the old on the left, and the new on the right.
File Attachment(s):
B5C39C66-4EEF-4FAB-A385-EB779BA7F50F.jpeg (1,059kb) downloaded 11 time(s).
Mark Adams
Dave the tank
#4 Posted : 04 August 2019 16:40:02

Rank: Newbie

Groups: Registered

Joined: 01/08/2019
Posts: 3
Points: 9
Location: Oxfordshire
On one of the circuit boards does contain additional printing although it doesn't make sense, to me at least, I will use these. Hopefully it will not blow itself up when I turn it on. Thanks for your help.
Dave.
Dave the tank
#5 Posted : 04 August 2019 16:42:00

Rank: Newbie

Groups: Registered

Joined: 01/08/2019
Posts: 3
Points: 9
Location: Oxfordshire
Thanks Mark thats the set I will use.
Dave
Levelord
#6 Posted : 04 August 2019 18:02:21

Rank: Pro
Build-Diary Medal: Build-Diary Medal of HonourPublisher Medal: Article published MedalRed Medal: Red Medal
Groups: Global Forum Support Team, Administrator, Moderator, Official Builds, Forum Support Team Germany, Registered, Forum Support Team

Joined: 20/01/2013
Posts: 112
Points: 339
Location: Celle, Germany
Hello,

in the German forum we have the same problem. Modelspace already knows. Currently we are waiting for an information on how the subscribers get the new boards.


Lg Sascha
Der gesamte Baubericht und alle Fotos unterliegen dem Urheberrecht. Verwendung außerhalb dieses Forums bedürfen schriftlicher Genehmigung. © Levelord




Forum Support Team
http://www.model-space.com/de/



@work: Rossi Bike, X-Wing, VW Käfer 1303, VW T1 Samba Bus, McLaren MP4/23

Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF | YAF © 2003-2009, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.135 seconds.
DeAgostini