Welcome Guest Search | Active Topics | Log In | Register

T 72 tank Options
Knko
#1 Posted : 20 July 2019 15:31:59

Rank: Newbie

Groups: Registered

Joined: 20/07/2019
Posts: 4
Points: 12
Location: Hertfordshire
Hi anyone out there who can help I had a problem with starting my tank but the read about b and c wires swapping over that has know worked but cannot get the side tracks to work so as you look from the rear its on the right any advice thanks.
arpurchase
#2 Posted : 20 July 2019 18:19:18

Rank: Super-Elite

Build-Diary Medal: Build-Diary Medal of HonourPublisher Medal: Article published MedalActive Service Medal: 500 post active service MedalPurple Medal: Super active service medal for 1000 postsRed Medal: Red MedalTurquoise Medal: Turquoise Medal for model making know-how contributionOutstanding Build: An award for an outstanding build
Groups: Registered, Moderator, Official Builds, Global Forum Support, Administrators

Joined: 27/09/2011
Posts: 14,801
Points: 44,932
Location: Dudley
Hi Can you double check all your connections are good , check for bent pins and loose wires.
Current builds:-C57,Zero, Lamborghini Countach, Caldercraft HMS Agamemnon,Robi,R2-D2, MFH Cobra .

Knko
#3 Posted : 20 July 2019 19:10:49

Rank: Newbie

Groups: Registered

Joined: 20/07/2019
Posts: 4
Points: 12
Location: Hertfordshire
arpurchase wrote:
Hi Can you double check all your connections are good , check for bent pins and loose wires.

Hi thank you for responding I've checked them but I've found that when you push the right controller nothing happens I've also swapped over b and c as it wasn't working at all.
arpurchase
#4 Posted : 20 July 2019 19:24:39

Rank: Super-Elite

Build-Diary Medal: Build-Diary Medal of HonourPublisher Medal: Article published MedalActive Service Medal: 500 post active service MedalPurple Medal: Super active service medal for 1000 postsRed Medal: Red MedalTurquoise Medal: Turquoise Medal for model making know-how contributionOutstanding Build: An award for an outstanding build
Groups: Registered, Moderator, Official Builds, Global Forum Support, Administrators

Joined: 27/09/2011
Posts: 14,801
Points: 44,932
Location: Dudley
Have you downloaded the app to see if the app will run the tracks, if your tank works with the app then the controller is faulty. Contact C/S for a replacement.
Current builds:-C57,Zero, Lamborghini Countach, Caldercraft HMS Agamemnon,Robi,R2-D2, MFH Cobra .

Knko
#5 Posted : 20 July 2019 19:38:28

Rank: Newbie

Groups: Registered

Joined: 20/07/2019
Posts: 4
Points: 12
Location: Hertfordshire
OK I'll try that
Knko
#6 Posted : 03 August 2019 07:09:10

Rank: Newbie

Groups: Registered

Joined: 20/07/2019
Posts: 4
Points: 12
Location: Hertfordshire
Can anyone advise how many track links there should be as I cannot connect the track up.
arpurchase
#7 Posted : 03 August 2019 08:12:57

Rank: Super-Elite

Build-Diary Medal: Build-Diary Medal of HonourPublisher Medal: Article published MedalActive Service Medal: 500 post active service MedalPurple Medal: Super active service medal for 1000 postsRed Medal: Red MedalTurquoise Medal: Turquoise Medal for model making know-how contributionOutstanding Build: An award for an outstanding build
Groups: Registered, Moderator, Official Builds, Global Forum Support, Administrators

Joined: 27/09/2011
Posts: 14,801
Points: 44,932
Location: Dudley
IF you make up the tracks as per the instructions you should have two sets of tracks the same length that will fit the wheels.
Current builds:-C57,Zero, Lamborghini Countach, Caldercraft HMS Agamemnon,Robi,R2-D2, MFH Cobra .

Users browsing this topic
Guest (2)
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF | YAF © 2003-2009, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.086 seconds.
DeAgostini